Kolekcija TEPIHA - SAGA SAGA
Kolekcije - završeni projekti

Kolekcija TEPIHA 2014.

HRVATSKI PROIZVOD - HRVATSKI DIZAJN - Kolekcija tepiha 2014.

Maštovitom igrom boja i apstraktnim dezenima, u suradnji sa tvrtkom "Saga Saga",  pokazujemo da u našim idejama nema konačnosti, postoji samo želja za novim i originalnim projektima i rješenjima.


Svi tepisi su unikatni, ručno rađeni i izrađeni su od vrhunske novozelandske vune, pamuka i lana. Proces proizvodnje strogo je kontroliran i udovoljava posebnim mjerilima zaštite okoliša. Novozelandska vuna dolazi u paleti od preko 100 različitih boja i nijansi. Osim boja i dizajna savršeno lijepom izgledu tepiha doprinosi flor, velur flor, bukle i kombinirani flor. Svaki proizvedeni tepih je unikat što kupcima omogućava stvaranje osjećaja prestiža i ekskluziviteta. Tepisi su spoj kvalitete, funkcije, forme, te stila i inovacije, antistatički su obrađeni, zaštićeni od moljaca, grinja i ostalih vunenih nametnika te od UV zraka, boje su postojane i ne blijede na suncu.

Osnovni materijali su: 100% novozelandska vuna, pamuk i lan
Utošak vune: 3.000 – 4.000 g/m2
Broj čvorova: 140.000 – 180.000 / m2

 

"Postoje različiti stanovi i različiti ljudi. Najvažniji i presudan faktor je čovjek sa svojim potrebama, željama i maštom. Loš stan ne postoji, nagrada nama samima kao i mjerilo da li smo uspjeli bit će osjećaj da je nama i našim prijateljima ugodno u stanu, a tepisi su sigurno dio tog ugođaja."

 

"Get the Flash Player" "to see this gallery."